ÜMRANİYE YAZ FEST 2022 BURAY KONSERİYLE SON BULDU

Ümraniye Millet Bahçesi’nde düzenlenen Yaz fest 2022 etkinliklerine şarkıcı Buray konseriyle veda edildi. Dört gün süren etkinliklerde on binlerce vatandaş Yazfest 2022’de eğlenerek, müziğin tadına vardı.

Ümraniye Belediyesi tarafından, 1-4 Eylül tarihleri arasında Ümraniye Millet Bahçesi'nde düzenlenen Yaz fest 2022 etkinlikleri Türk pop müziğinin sevilen ismi Buray’ın verdiği konserle sona erdi. Festivale katılan coşkulu kalabalık hep bir ağızdan sanatçının şarkılarına eşlik etti.

Kapanış gecesinde Buray ve orkestrasına çiçek takdim eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Dört akşam dolu dolu konserler yaptık. Bugün bu konserler son buluyor ama sizlere sürprizlerimiz devam edecek. Bu organizasyonlarda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Yazfest bu yıl birbirinden değerli isimleri konuk etti. Ceza, Sertab Erener, Hakan Altun, Buray, Resul Dindar, Mustafa Gökay Ferah ve Ümraniyeli rapçiler dinleyenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Sunuculuğunu ünlü Radyo Programcısı Hopdedik Ayhan’ın yaptığı Yazfest 2022’de DJ Kaan Gökman da performanslarıyla müzikseverleri coşturdu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI