ÜMRANİYE YAZ FEST 2022 BURAY KONSERİYLE SON BULDU

Ümraniye Millet Bahçesi’nde düzenlenen Yaz fest 2022 etkinliklerine şarkıcı Buray konseriyle veda edildi. Dört gün süren etkinliklerde on binlerce vatandaş Yazfest 2022’de eğlenerek, müziğin tadına vardı.

Ümraniye Belediyesi tarafından, 1-4 Eylül tarihleri arasında Ümraniye Millet Bahçesi'nde düzenlenen Yaz fest 2022 etkinlikleri Türk pop müziğinin sevilen ismi Buray’ın verdiği konserle sona erdi. Festivale katılan coşkulu kalabalık hep bir ağızdan sanatçının şarkılarına eşlik etti.

Kapanış gecesinde Buray ve orkestrasına çiçek takdim eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Dört akşam dolu dolu konserler yaptık. Bugün bu konserler son buluyor ama sizlere sürprizlerimiz devam edecek. Bu organizasyonlarda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Yazfest bu yıl birbirinden değerli isimleri konuk etti. Ceza, Sertab Erener, Hakan Altun, Buray, Resul Dindar, Mustafa Gökay Ferah ve Ümraniyeli rapçiler dinleyenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Sunuculuğunu ünlü Radyo Programcısı Hopdedik Ayhan’ın yaptığı Yazfest 2022’de DJ Kaan Gökman da performanslarıyla müzikseverleri coşturdu.

BAKIRKÖY'DE GÜZELLİK MERKEZİNDE GİZLİ KAMERA SKANDALI: 3 GÖZALTI
PENDİKSPOR VE BANDIRMASPOR PUANLARI PAYLAŞTI:1-1
KARTAL'DA 5. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ COŞKUYLA BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ VE FİNANS DEVLERİNDEN DEV ULAŞIM ZİRVESİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİNDEN KAHVE FESTİVALİ'NDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VURGUSU
KARTAL'DA YENİ BAŞLANGIÇ:YENİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI
''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' BAŞLADI
ADALET BAKANLIĞI'NDA GÜRAN AİLESİNE RED:NARİN GÜRAN CİNAYETİ FAİLİ MEÇHUL SAYILMAYACAK
FİLENİN SULTALARI 4'TE 4 YAPTI: A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ALMANYA'YI 3-1 MAĞLUP ETTİ
NEPAL'DE SEL FELAKETİ: CAN KAYBI 165'E YÜKSELDİ 1500 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR