ÜMRANİYE’DE 21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ KUTLANDI

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla down sendromlu öğrencilerle bir araya geldi.

Şehit Muhammet Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen anlamlı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Protokol konuşmalarında Başkan Yıldırım, özel öğrencilerimizin toplumda eşit hak ve fırsatlarla yer almasının önemine değindi. “Her bireyin sevgi, saygı ve destekle hayatın içinde yer alması, toplum olarak bizleri daha güçlü kılar” sözleriyle farkındalığın önemine dikkat çekti.

Program boyunca öğrenciler tarafından hazırlanan etkinlikler büyük beğeni topladı. Halk oyunları gösterileriyle renklenen sahnede, öğrenciler yeteneklerini sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Ayrıca hazırlanan sergiler ve öğrenci gösterileri, katılımcılardan tam not aldı.

Başkan Yıldırım, program sonunda tüm katılımcılarla sohbet ederek, özel öğrencilerimizle birlikte fotoğraf çektirdi ve onların mutluluğunu paylaştı.

Ümraniye Belediyesi, özel bireylerin sosyal hayatta yer almasını desteklemeye ve farkındalık yaratmaya devam edecek.

ÜMRANİYE’DE 21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ KUTLANDI
PENDİK’TE DÜNYA TİYATRO GÜNÜ COŞKUSU YAŞANACAK
KARTAL'DA TİYATRO RÜZGARI: HAFTA BOYUNCA PERDELER KAPANMIYOR!
PENDİK'TE OTOPARK CİNAYETİ: BİR BABA EVLADININ GÖZÜ ÖNÜNDE CAN VERDİ
BAŞKAN YIDIRIM, HAFTAYA BAYRAK TÖRENİYLE BAŞLADI
ALEYNA KALAYCIOĞLU İLE İZZET YILDIZHAN DAHİL 7 KİŞİ TUTUKLANDI
ÜMRANİYESPOR PENDİKSPOR MAÇINDA GOL SESİ ÇIKMADI
ÜNLÜ YAPIMCI EROL KÖSE 16. KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ
MERHUM HÜSEYİN GÜLER VEFATININ İKİNCİ YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
FATİH'TE DOĞALGAZ PATLAMASI:2 BİNA ÇÖKTÜ 1 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ