ÜMRANİYE’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım vatandaşlarla bayramlaştı.



Başkan İsmet Yıldırım ve Ümraniye protokolü, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.



AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan ve Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Bayramlaşma merasiminde kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Rabbim bizleri, bayramın ruhunu en güzel şekilde yaşayan ve yaşatanlardan eylesin. Allah, kestiğimiz kurbanları kabul etsin. Bu vesileyle başta siz değerli komşularım olmak üzere tüm İslam dünyasının bayramını en içten duygularımla tebrik ediyorum" dedi.

Program, Ümraniye protokolünün vatandaşlarla tek tek bayramlaşmasının ardından sona erdi.

BAKIRKÖY'DE GÜZELLİK MERKEZİNDE GİZLİ KAMERA SKANDALI: 3 GÖZALTI
PENDİKSPOR VE BANDIRMASPOR PUANLARI PAYLAŞTI:1-1
KARTAL'DA 5. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ COŞKUYLA BAŞLADI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ VE FİNANS DEVLERİNDEN DEV ULAŞIM ZİRVESİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİNDEN KAHVE FESTİVALİ'NDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VURGUSU
KARTAL'DA YENİ BAŞLANGIÇ:YENİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI COŞKULU BİR TÖRENLE AÇILDI
''PENDİK 6. KAHVE FESTİVALİ'' BAŞLADI
ADALET BAKANLIĞI'NDA GÜRAN AİLESİNE RED:NARİN GÜRAN CİNAYETİ FAİLİ MEÇHUL SAYILMAYACAK
FİLENİN SULTALARI 4'TE 4 YAPTI: A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ALMANYA'YI 3-1 MAĞLUP ETTİ
NEPAL'DE SEL FELAKETİ: CAN KAYBI 165'E YÜKSELDİ 1500 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR