ÜMRANİYE’DE CAMİLER BAYRAMA HAZIR

Ümraniye Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini daha temiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri amacıyla ilçe genelindeki camilerde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

 

Özellikle bayram döneminde artan yoğunluk göz önünde bulundurularak yapılan çalışmalar, titizlikle yürütüldü.

Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen temizlik faaliyetlerinde camilerin iç ve dış tüm alanları detaylı şekilde ele alındı. Halılar özel ekipmanlarla yıkanırken, cami içindeki tüm yüzeyler dezenfekte edildi. Avlular süpürülüp yıkanarak düzenli hale getirildi, çevre temizliği de ihmal edilmedi.

Ayrıca camilerde bulunan aydınlatma sistemleri, vitraylar ve pencereler de temizlenerek ibadet alanlarının daha ferah ve hijyenik bir görünüme kavuşması sağlandı. Yapılan çalışmalar sayesinde camiler, bayram namazı için hazır hale getirildi.

Ümraniye Belediyesi yetkilileri, bu tür hizmetlerle ilçede yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtirken, vatandaşların bayramı daha huzurlu bir ortamda geçirmelerine katkı sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yapılan temizlik çalışmaları, ilçe sakinleri tarafından da takdirle karşılandı.

YENİ PARTİ PENDİK'TE KONGRE HEYECANI: NİYAZİ GÜNERİ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
AK PARTİ İSTANBUL'DA 45 AMATÖR SPOR BRANŞININ TEMSİLCİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BİLİM ŞENLİĞİ HEYECANI
11. KİTAP FUARI PENDİK'TE KAPILARINI AÇIYOR
KURTLAR VADİSİ PUSU'YA KAŞİF KOZİNOĞLU SORUŞTURMASI
ÜMRANİYE’DE PARKLAR PIRIL PIRIL
MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR MİNİBÜS KOLTUĞUNA GEÇTİ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI HAYDAR GÖKSOY VE YÖNETİMİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ ''UÇURTMALAR VURULMASIN GÖKYÜZÜ ÇOCUKLARA KALSIN'' ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
YEREL EKONOMİYE CAN SUYU:28.İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI BAŞLADI