ÜMRANİYE'DE ÇOCUK TİYATROSU ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Ümraniye Belediye Başkanlığı'nı kültür sanat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Okulların ara tatile girmesi nedeniyle çocuk tiyatrosuna ağırlık veren Ümraniye Belediyesi 12 Kasım'da Nasreddin Hoca ve Hikayeleri ile Gizemli Orman' adlı oyun sahnelenecek.

Ümraniye Belediye Başkanlığı Kültür İşleri Müdürlüğü okulların ara tatile girmesi nedeniyle çocuklara özel tiyatroları gündemine alarak eğlenceli tatil imkanı sunuyor. 

Kültür etkinlikleri kapsamında 12 Kasım'da  Gizemli Orman adlı oyun saat 12.00'da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde sahne alacak. Aynı zamanda Nasreddin Hoca ve Hikayeleri adlı oyun ise 12 Kasım Cumartesi günü Cemil Meriç Eğitim ve Kültür Merkezi'nde çocuklar için perdelerini aralayacak. 

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ