Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin ilk ders günü heyecanına ortak oldu.
Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrencilerle bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, sınıfları ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti, yeni dönem heyecanlarını paylaştı. Öğrencilere başarı dileklerini ileten Başkan İsmet Yıldırım, öğretmen ve velilere de hayırlı bir eğitim yılı temennisinde bulundu.
“Eğitime desteğimizi sürdürüyoruz”
Ümraniye Belediyesi olarak çocukların daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için ilçedeki okullara ve öğrencilere yönelik desteklerin sürdüğünü belirten Başkan Yıldırım, eğitimin güçlü bir Türkiye’nin geleceği açısından taşıdığı öneme dikkat çekti.
Başkan Yıldırım, “Okullarımızı daha iyi hale getirmek için Ümraniye Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm okullara ve öğrencilerimize desteklerimizi sürdürüyoruz. Çünkü biliyoruz ki yarının güçlü ve büyük Türkiye’sini inşa edecek olan sizlersiniz. Sizlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması, kendinizi geliştirmeniz ve hayallerinizin peşinden gitmeniz bizim için büyük önem taşıyor. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz, çocuklarımız ve gençlerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.