ÜMRANİYE’DE KOLTUKLAR GAZZELİ ŞEHİT ÇOCUKLARA AYRILDI

Ümraniye Belediyesi 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki koltukları Gazze’de öldürülen şehit çocuklara ayırdı.

Hayatını kaybeden çocukların isminin yazıldığı koltuklarda Tay isimli çizgi film gösterildi. İnsanlığın Onur Sınavı: Gazze başlıklı etkinlikler 30 Aralık'a kadar devam edecek.

Katil İsrail’in Filistin'de başlattığı soykırımda 15 bine yakın insan hayatını kaybederek, binlerce çocuk yaşamdan koparıldı. Yürekleri dağlayan bu katliama sessiz kalmayan Ümraniye Belediyesi ve İstanbul’daki bazı belediyeler 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde tüm kültür merkezlerinde eş zamanlı etkinlikler düzenleyerek katliama karşı sessiz kalmamayı ve bu konuda herkesi harekete geçmeye davet etti.

Saatler 14.00 gösterdiğinde Ümraniye ve diğer kültür merkezlerinde "İnsanlığın Onur Sınavı: Gazze" başlıklı etkinlikler “Tay” adlı çizgi film gösterisiyle başladı. Bu kapsamda 30 Aralık'a kadar sürecek konferanslar, paneller, sergiler ve Kur’ân tilavetleri gibi etkinliklerle katil İsrail’in, Gazze’de uyguladığı soykırımın vatandaşlara anlatılması hedefleniyor.

ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NE İSKAN OPERASYONU: 27 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YAĞMUR SUYU KANALI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’TAN PENDİK BELEDİYESİNE ZİYARET
KIZILCIK ŞRBETİ'NİN GENÇ OYUNCUSU ECE İRTEM KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
TUZLA'DA DEV ORGANİZASYON İÇİN HAZIRLIKLAR AŞLADI:DRAGON BOT HEYECANI GERİ DÖNÜYOR