ÜMRANİYE’DE KURBAN TEMİZLİĞİ VE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ümraniye Belediyesi, Kurban Bayramı süresince ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bayram boyunca vatandaşların yoğun olarak kullandığı kurban kesim alanları, pazar yerleri ile cadde ve sokaklarda Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahadaki yerini aldı. Ekipler; hem bayramın huzur içinde geçmesi hem de çevre ve halk sağlığının korunması amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Çöp toplamanın yanı sıra; koku oluşumunu önlemek amacıyla kireçleme, yıkama ve dezenfekte çalışmaları eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Özellikle kurban kesim alanlarında, özel temizlik araçları ve ekipmanlarıyla gece gündüz temizlik yapılıyor.

Toplum sağlığını önceleyen bu çalışmalarda mahalle mahalle detaylı temizlik yapılırken, vatandaşların ortak kullanım alanlarında hijyen ön planda tutuluyor.

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bayram boyunca vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için tüm birimlerimizle sahadayız. İlçemizin temizliği ve hijyeni için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Tüm komşularımıza da bu süreçte bize yardımcı oldukları için teşekkür ediyor, iyi bayramlar diliyorum.” dedi.

KARTAL'DA RAMAZAN: DAYANIŞMA PAYLAŞMA VE KOMŞULUK BAĞLARININ GÜÇLENDİĞİ BİR AY
ÜMRANİYE’DE CAMİLER BAYRAMA HAZIR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
PENDİK'TE CAMİLER RAMAZAN BAYRAMI'NA HAZIR HALE GETİRİLDİ
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAM ÖNCESİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE EV TEMİZLİĞİ DESTEĞİ
KARTAL'DA 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ 111.YILINDA SAYGIYLA ANILDI
CHP PENDİK'TEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE VEFA
KARTAL'DA SOSYAL DAYANIŞMA AĞI HANELERE ULAŞTI:RAMAZAN DESTEKLERİ TAMAMLANDI