ÜMRANİYEDE RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri devam ediyor. İlçe sakinlerinin yoğun katılımıyla iftar sonraları gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, binlerce Ümraniyeli etkinlik alanında bir araya geliyor.

Ramazan ayı için özel etkinlikler hazırlayan Ümraniye Belediyesi, Santral Meydan’da kurulan dev çadır da tiyatro oyunları, film gösterimleri, çeşitli sahne gösterileri ve sürpriz etkinliklerle, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ümraniyelilere dolu dolu bir Ramazan programı hazırladı. Başkan Yıldırım etkinlik alanında dernek stantlarını tek tek dolaşıp, Kastamonu-Sinop Gecesi’ne katılarak, hemşehrilerle bir araya geldi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam iftardan önce ve sonra düzenlenen etkinlikler genç, yaşlı herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. 18 Mart Pazartesi akşamı; iftardan önce çocuklar “Dedemin Günlükleri” çocuk tiyatrosunu seyrettiler.

Öte yandan Karadeniz yöresinden İç Anadolu’ya, Güneydoğu Anadolu’dan Doğu Anadolu’ya Türkiye’nin dört bir yanından gelerek, Ümraniye’de stant açan hemşehri derneklerinin yöresel ürünleri ve kültürleri de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

İftardan sonra ise etkinlik çadırında Kastamonu-Sinop Gecesi düzenlendi. Başkan İsmet Yıldırım, hemşehrilerle sohbet ederek, iyi sahurlar diledi.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ
ANKARA'DA EMEKLİ DRAMINA MANSUR YAVAŞ ELİ:''BU İNSANLARIN YAŞAMA İHTİMALİ YOK,KAYITSIZ KALAMAYIZ''
KARTAL'DA YENİ YIL COŞKUSU KADIN EMEĞİYLE BULUŞUYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE YERLİ MALI HAFTASI COŞKUSU
1 OCAK MİLADI YAKLAŞIYOR:SOSYAL GÜVENLİKTE ÇİFTE ZAM KISKACI BAŞLIYOR!
ÜNLÜLERE DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU
KARTAL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HUZUR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
BİLİM ÜMRANİYE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR