ÜMRANİYE’DE YENİ BİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ DAHA HİZMETE AÇILDI

Ümraniye’nin sağlık altyapısını güçlendirecek önemli yatırımlardan biri olan Ümraniye 36 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışta konuşan Başkan İsmet Yıldırım, “Sağlık alanında hayata geçirilen bu önemli yatırımın Çamlık Mahallemize ve Ümraniye’mize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Valiliği, Ümraniye Belediyesi ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle Çamlık Mahallesi İkbal Caddesi üzerinde inşa edilen Ümraniye 36 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, toplam 544 bin metrekare kullanım alanına sahip. Bodrum, zemin ve birinci kat olmak üzere üç kattan oluşan merkezde; acil müdahale odası, aşı ve bebek izlem odası, gebe izlem odası, muayene odaları, laboratuvar, toplantı odası, mutfak ve mescit gibi birimler yer alıyor.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, İlçe Kaymakamı Yüksel Çelik, kamu kurumlarının temsilcileri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Bölge halkının sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak olan aile sağlığı merkezi, modern fiziki yapısı ve donanımıyla hizmet verecek.

Başkan İsmet Yıldırım: “Komşularımızın hayatını kolaylaştıracak yatırımları sürdürüyoruz”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ilçeye kazandırılan her yatırımın vatandaşların yaşam kalitesine katkı sunduğunu belirterek, “Komşularımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlere daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sağlık alanında hayata geçirilen bu önemli yatırımın Çamlık Mahallemize ve Ümraniye’mize hayırlı olmasını diliyorum. Bu eserin yapılmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” dedi.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''