ÜMRANİYE’DEN SON 5 YILDA 100 PARK VE 92 SPOR SAHASI

Ümraniye Belediyesi, son beş yılda ilçedeki spor tesislerini ve yeşil alanları büyük ölçüde genişletti. 2019’da 278 olan park sayısı, 2024’te 341’e çıkarıldı. Ayrıca, 92 yeni spor sahası yapılarak gençlerin spor yapma imkânı artırıldı.



Ümraniye Belediyesi ilçedeki spor ve park alanlarını artırmaya devam ediyor. Belediye 69 çok amaçlı saha ve 23 halı saha yaparak, gençlerin ve sporseverlerin hizmetine sundu. Bu sahalar, futbol, basketbol ve voleybol gibi birçok spor dalına uygun olarak tasarlandı. Ayrıca belediye tarafından gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarıyla mevcut sahaların kalitesi de artırıldı.



Yeşil alanlarda büyük artış

Belediyenin yeşil alanlara yaptığı yatırımlar sayesinde, Ümraniye’de doğa ile iç içe yaşam alanları genişledi. Son beş yılda ilçeye 63 yeni park kazandırıldı. Bu parklar, modern oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları ile donatılarak hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli vakit geçirme fırsatı sunuyor. Ayrıca 37 parkta da revizyon çalışmaları yapılarak, parkların kullanım ömrü ve kalitesi artırıldı.



Geleceğe yatırım yapıyoruz

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Amacımız, Ümraniyelilerin daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi. Bu doğrultuda yeşil alanlarımızı ve spor tesislerimizi artırmaya devam edeceğiz. Çünkü ilçemizin sadece bugünü için değil, geleceği içinde çalışmamız gerekiyor. Çocukların ve gençlerin sporla tanışması ve aktif bir yaşam sürmesi için sunduğumuz imkânlar, Ümraniye’nin daha sağlıklı ve dinamik bir topluma dönüşmesine katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.
 

ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAHİS AÇIKLAMASI
ATATÜRK'ÜN POSTERİNE TÜKÜREN KURYE GÖZALTINA ALINDI
MERKEZ BANKASI'NDAN KREDİ KARTI FAİZLERİNE İNDİRİM
CHP KARTAL İLÇE ÖRGÜTÜ DAYANIŞMA RUHUNU KAHVALTIDA GÜÇLENDİRDİ
ÜMRANİYE’DE DAYANIŞMANIN SICAKLIĞI: HER GÜN İKİ ÖĞÜN YEMEK HİZMETİ
“YAYALAR 16. BÖLGE İMAR UYGULAMASI” TESCİL EDİLDİ
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY'IN SAĞLIK DURUMU AĞIRLAŞTI:ENTÜBE EDİLDİ
GAZETECİ ENVER AYSEVER TUTUKLANDI
KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DEMOKRASİ DAVRANIŞI