ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR İLK İFTARINI BAŞKAN AMCALARIYLA BİRLİKTE AÇTI

Ümraniye Belediyesi, Ramazan ayının ilk gününde 4-15 yaş grubunda, 250’yi aşkın çocuk ve ailesine iftar etkinliği düzenleyerek Ramazan ayına anlamlı bir başlangıç yaptı.

 

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ’İlk Oruç İlk İftar’ etkinliği, Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı Sultan Salonu’nda yapıldı. Etkinliğe Ümraniye Kaymakamı Yüksel Çelik, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve 250’yi aşkın çocuk ve ailesi katıldı.

4-15 yaş arası çocukların katıldığı etkinlikte, çocukların birçoğu ilk oruçlarını açma heyecanı yaşarken aileleri de bu heyecana ortak oldu. İftar öncesi çocuklarla çeşitli oyunlar oynanırken sahne gösterileriyle de çocuklar keyifli dakikalar geçirdi. 10 yaşındaki 5.sınıf öğrencisi Fatih Deligöz ise Kur’an-ı Kerim tilavetiyle programa renk kattı.Ezanın okunmasıyla birlikte ilk oruçlar heyecanla açıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Ramazanınızı tebrik ediyorum. Ramazan ayı demek, arınma ayı demek. Böyle güzel çocuklarımızla birlikte olmak beni çok mutlu etti. 4 yaşından 15 yaşına kadar 267’ye yakın evladımız, ilk defa oruç tutan çocuklarımız burada iftara katıldı, çok mutluyum. Hepinize bol afiyet, huzur ve sıhhat içerisinde bir ramazan diliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI