ÜMRANİYELİ MİSAFİR DEPREMZEDELERE BOĞAZ TURU

Ümraniye Belediyesi tarafından 300 misafir depremzede için boğaz turu düzenlendi. Programa katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım çocuklara oyuncak dağıttı, vatandaşlarla sohbet etti.

 

Meydana gelen deprem felaketi sonrası Ümraniye'ye taşınan misafir depremzedeler için Ümraniye Belediyesi tarafından boğaz turu düzenlendi.

Valide Sultan Gemisi'nde düzenlenen etkinliğe Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Milletvekili Osman Boyraz ve vatandaşlar çocuklarıyla birlikte katılım sağladı. Yemek ikramı eşliğinde boğaz turuna katılan vatandaşlar Başkan İsmet Yıldırım ile sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan İsmet Yıldırım, çocuklara kitap ve oyuncak hediye etti.


"Bu birlikteliğimizi devam ettirmemiz lazım" 
Etkinlikte konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Bugün bazı kardeşlerimizi Ümraniye'den aldık, burada beraber yemekler yedik. Biraz sosyalleşelim dedik. Boğazda tur attık. Bu kardeşlerimizin tekrar hayata dönmelerini sağlamamız lazım. Büyük bir travma yaşadılar. Bu birlikteliğimizi devam ettirmemiz lazım. İnşallah bir sene içerisinde kalıcı konutlar hallolunca çok daha iyi olacak. Biz hem burada kalan hem de depremin yaşandığı bölgelere geri dönen ailelere her türlü hizmeti yapmaya devam edeceğiz" dedi.

PENDİK PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTU
PESKDER'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
SARAÇHANE MİTİNGİ SONRASI GÖZALTILAR:11 KİŞİ SERBEST 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLİYOR
TUZLA'DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
KARTAL'DA RAMAZAN: DAYANIŞMA PAYLAŞMA VE KOMŞULUK BAĞLARININ GÜÇLENDİĞİ BİR AY
ÜMRANİYE’DE CAMİLER BAYRAMA HAZIR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI