ÜMRANİYE'Lİ SPORCULARDAN GÖĞÜS KABARTAN BAŞARI; 11 MADALYANIN SAHİBİ OLDULAR

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübu Sporcuları, Hüseyin Özkan Uluslararası Judo Turnuvası’nda önemli bir başarı göstererek Ümraniye’ye 11 madalya getirdi. 

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları bugüne kadar farklı branş ve kategorilerde ulusal ve uluslararası düzeyde önemli başarılar elde etti. Son olarak kulübün 13 sporcusu, 1-3 Temmuz’da Kocaeli’de düzenlenen 15 ülkeden 1162 sporcunun katıldığı Hüseyin Özkan Uluslararası Judo Turnuvası’nda büyük bir başarıya imza atarak; 2 birincilik, 3 ikincilik, 6 üçüncülük ve 2 beşincilik elde etti. Nefes kesen görüntülere sahne olan müsabakada; Ece Bostan ve Semanur Yüksel birinci olurken, Yağmur Ölmez ve Cennet Nehir Işık ikinci, Hazal Er, Kerem Gür, Damla Ölmez, Büşra Birleşik, Süleyman Doğru, Azra Duru Özdemir üçüncü, Kerem Çebi ve Murat Sönmez de beşinci oldu.

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Judo turnuvasında önemli bir başarı ortaya koyarak, bizleri gururlandıran dereceler elde eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Ümraniye’miz sportif başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Belediye olarak spora önemli katkılarda bulunduk. Bunların meyvelerini de bu tür başarılarla almaktan mutluluk duyuyoruz. Bu başarılarda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

LGS VE TYT ÖNCESİ TUZLA'DA SINAV STRESİYLE BAŞ ETME YOLLARI KONUŞULDU
PENDİK BELEDİYESİ SU SPORLARI MERKEZİ SEZONU AÇTI
TUZLA'DA DÜNYA YOGA GÜNÜ'NE YOĞUN İLGİ: HER YAŞTAN ONLARCA KİŞİ MAT ÜZERİNDE BULUŞTU
PESEM VE PENDİK HALK EĞİTİMİ MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ BAŞLADI
BAŞKAN AHMET CİN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI MUHARREM KIR VE YÖNETİMİNİ AĞIRLADI
KARTAL SAHİLİNDE ''SU YOKSA HAYAT YOK'' BULUŞMASI
KILIÇDAROĞLU VE ÖZEL GERİLİMİ MECLİS'E SIÇRADI:CHP GRUBUNA ZİYARETÇİ YASAĞI
YARGITAY'DAN MİLYONLARI İLGİLENDİREN EMSAL KARAR:HAFTA TATİLİ YILLIK İZİNDEN DÜŞÜRÜLEMEZ
ESENEVLER BÖLGE PARKI VATANDAŞLARI AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR
GERİ DÖNÜŞÜMÜN MİNİK KAHRAMANLARI İŞ BAŞINDA