ÜMRANİYE’YE BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA

Ümraniye’de kadınlara yönelik hizmet verecek olan Şehbal Diyanet Gençlik Merkezi, Başkan İsmet Yıldırım’ın katılımıyla açıldı.

 

Başkan İsmet Yıldırım tarafından Ümraniye Dumlupınar Mahallesi’nde açılışı yapılan Şehbal Diyanet Gençlik Merkezi’nde; temel dini dersler, sanatsal etkinlikler, kültürel programlar, sosyal yardımlaşma faaliyetleri bulunuyor.

Açılış programında bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Cumamız mübarek olsun. Yine güzel bir işin açılışı için bir aradayız. Ümraniye’mizde müftülük kanalıyla 4-6 yaş kuran kursları açtık, şimdi de gençlik merkezini açılışını yapıyoruz” dedi.

Diyanet aracılığıyla hizmete açılan gençlik merkezlerinin önemli bir hizmet olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım, “Cumhurbaşkanımızın başkanlığında diyanetin yaptığı işler takdire şayandır. Bu gençlik merkezimizde; Allah’ını, kitabını, dinini ve peygamberini bilen nesiller olacaktır. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Böyle eserlerin sayılarını çoğaltmamız ve her mahalleye birer tane yapmamız lazım” dedi. Vatandaşların böyle hizmetleri çok sevdiğini söyleyen Başkan Yıldırım, “Buraları yaşatalım buradaki gençlerimiz vatanına ve milletine bağlı asımın nesli olarak yetişsinler” dedi.

 

 

KARTAL BELEDİYESİ BU YIL ANNELER GÜNÜ'NÜ ŞENLİKLERLE KUTLUYOR
EMEKLİLER TEMMUZ'DA YÜZDE KAÇ OY ALACAK?
KARTALLI MİNİKLER TOPRAKLA BULUŞTU
AŞIK VEYSEL TEMALI 'ÇIRPINIR İÇİNDE DÖNDÜĞÜM DENİZ HEYKEL' SERGİSİ MALTEPE'DE AÇILDI
ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMENİN ARDINDAN TÜRK EĞİTİM-SEN'DEN İŞ BIRAKMA KARARI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDEN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
DRAGOS SU SPORLARI MERKEZİ'NDE HER AY 164 VATANDAŞ ÜCRETSİZ EĞİTİM ALIYOR
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL 19 MAYIS'I GENÇLERLE PLANLADI
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'TAN EMEKLİLERE DESTEK ÖDEMESİ
ÜMRANİYE’YE 3 ALTIN MADALYA BİRDEN: AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER