ÜNLÜ KOMEDYEN MEHMET ALİ ERBİL YOĞUN BAKIMA ALINDI

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil 258 gün sonra tekrar hastaneye kaldırıldı.Yoğun bakıma alındığı belirtilen Erbil'in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama hastane yetkililerinden geldi.

Kaçış Sendromu’ hastalığının nüksetmesi nedeniyle 258 gün boyunca yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil, Temmuz ayında taburcu olmuştu. O günden bu yana sağlık durumu yakından takip edilen ve yaptığı paylaşımlardan sağlığının ne durumda olduğu anlaşılmaya çalışılan usta isimden üzücü haber geldi.

Neler Oluyor Hayatta isimli programda Mehmet Ali Erbil’in sabah saatlerinde daha önce tedavi gördüğü Maslak’taki hastaneye kaldırıldığı söylendi.

Koroner yetmezlik nedeniyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Erbil’in durumuyla ilgili açıklama doktor kardeşi Yeşim Erbil’den geldi.

SEZİN ERBİL INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Mehmet Ali Erbil’in büyük kızı Sezin, babası hakkında çıkan haberlerin ardından Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Halası Prof. Dr. Yeşim Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında yaptığı bir paylaşımı takipçilerine aktardı.

İşte o satırlar:

“Günaydın, ağabeyimin durumu iyi endişelenecek bir şey yok. Bir kalp spazmı geçirdi. Bu tip durumlarda hasta yoğun bakımda tutulur. Bu nedenle yoğun bakımda… Şu an klinik durumu iyi çok şükür. Birkaç gün daha kalacak. Kardiyolog doktorlar ağabeyimi takip ediyor, gerekli tedavisi yapılıyor. Kendinde, yiyor, içiyor ve konuşuyor. Yakın takip için hastanede kalması gerekiyor. İlginize teşekkür ederiz. Her zaman sevenlerinin duası ile iyileşti. Bunu da en kısa sürede atlatacak inşallah”

ŞANLIURFA'DA İNŞAAT ALANINDA GÖÇÜK 2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
‘’KAZANCIM GAZZE İÇİN” KAMPANYASI TANITIM PROGRAMI ÜMRANİYE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PESİAD'DAN GEDİK HOLDİNG'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
ÜMRANİYE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
GENÇ PESİAD'DAN SEVGİ DOLU SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ
20 KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ MÜRTED HAVA ÜSSÜNDE DÜZENLENEN TÖRENLE EBEDİYETE UĞURLANIYOR
İSTANBUL'DA MİDYE VE KUMPİRDEN ZEHİRLENME: ANNE DE HAYATINI KAYBETTİ
ÖSYM SINAV TAKVİMİNİ AÇIKLADI
ÜMRANİYE’DE ARA TATİL ETKİNLİKLERİNDE YÜZLERCE ÇOCUK BİR ARAYA GELDİ
MSB'DEN AÇIKLAMA:C-130 UÇAKLARININ KULLANIMI DURDURULDU