ÜNLÜ RAPÇİ KENDİNE ŞEHİR KURUYOR

Senagal asıllı ABD vatandaşı olan ünlü rap müzik sanatçısı kendi adını taşıyan şehir inşaa etmek için sözleşme imzaladı.

Rapçi Akon Senegal'de 2000 bin dönüm arazi alarak kendi adını taşıyan şehrin yapılması için gereken çalışmalara başladı.İki gün önce imzaladığı şehir adının Akon City adını verdiğini duyuran Akon kuracağı şehirde kendi para birimini de oluşturacak.

Senegalde Kendi Adını Verdiği Bir Şehir İnşaa Edecek

Senegal asıllı ABD’li rapçi Akon, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, Senegal’de kendi adını verdiği bir şehir kurduğunu açıkladı. Akon adlı kendi dijital para birimine de sahip şehir için Akon şöyle konuştu: “Sizi gelecekte burada konuk etmeyi dört gözle bekliyorum.”

Senegal Devlet Başkanı Macky Sall tarafından verilen 2 bin dönümlük arsa üzerine inşa edilecek Akon City’nin 10 yıl içinde tamamının bitmesi bekleniyor. Rapçi, aynı zamanda Afrika ülkelerine güneş enerjisi sağlayan bir proje üzerinde de çalışıyor.

EKREM İMAMOĞLU'NUN DİPLOMA DAVASINDA GERGİNLİK: DURUŞMAYA KATILMAMA KARARI ALINDI
TUFAN ERTÜRHMAN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NİN YENİ CUMHURBAŞKANI SEÇİLDİ
750 GENÇ, 24 TAKIM ÜMRANİYE ROBOT YARIŞLARI’NDA BİR ARAYA GELDİ
KARTALLI SANATSEVERLER ''SENİ ALIRSA FIRTINA'' İLE MÜBADELE DÖNEMİNE YOLCULUK YAPTI
1.000 M2 ALANLI ŞEHİT MURAT ÇELİK PARKI YENİLENİYOR
MİLYONLARIN GSS BORCUNA NEFES:YENİ DÜZENLEME MECLİS'TE
19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KARTAL'DA KUTLANDI
PENDİKSPOR VANSPOR FK PUANLARI BÖLÜŞTÜ:1-1
ELMAS BAYRAKTAR'IN ACI GÜNÜ: KENAN BAYRAKTAR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
YSK'DAN CHP'NİN İSTANBUL İL KONGRESİ İÇİN DURDURMA TALEBİ