ÜSKÜDAR'DA KAÇAK YAPI YIKIMI SIRASINDA İBB İMAR MÜDÜRÜ DARP EDİLDİ

İBB'nin Üsküdar'da kaçak yapıları yıkma girişimi sırasında kafe sahipleri İBB İmar Müdürü Ramazan Gülten ile birlikte 3 zabıta personelinin darp edildiği açıklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İBB İmar Müdürü Ramazan Gülten, Üsküdar'daki kaçak kafelerin yıkımı sırasında kafe sahipleri tarafından darp edildi. Gülten dışında 3 zabıta personelinin de sözlü ve fiziki saldırıya uğradığı öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar Müdürü Ramazan Gülten, İBB'nin yıkım kararı aldığı Üsküdar'daki kaçak kafelerin yıkımı sırasında kafe sahipleri tarafından darp edildi. Gülten hastaneye kaldırıldı.

Üsküdar Salacak sahilini kaçak yapılardan temizlemek için aylardır mücadele eden İBB, Üsküdar meydan düzenlemesi içinde kalan 431 ada 40 parseldeki kaçak kafeyi yıkmak için harekete geçti.

Mahkemeye başvuran işletme sahibinin yürütmeyi durdurma talebi, İstanbul 5. İdare Mahkemesi tarafından reddedildi. İBB Encümeninin yıkım kararı ve mahkemenin İBB’yi haklı bulması üzerine yasal görevlerini yapmak için harekete geçen İBB ekipleri saldırıya uğradı. 

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU