UYGAD KURUCU BAŞKANI SOL YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

UYGAD (Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti) Kurucusu Mehmet Derviş Canbekli aylardır tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Canbekli 13 ay önce yakalandığı kanser hastalığı tedavisi için yurt içi ve yurt dışında

Canbekli 13 ay önce yakalandığı kanser hastalığı tedavisi için yurt içi ve yurt dışında tedavi gördü. Özellikle kanser tedavisine yoğun olarak araştırıldığı ve yapıldığı Küba ya gitmesine rağmen tedavi sonuçları cevap vermedi ve (11 ağustos Pazar günü) kanser hastalığına yenik düşerek aramızdan ayrıldı.

Cenazesi Tuzla İçmeler Merkez Camiinde İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası defin edilmek üzere memleketi Şanlıurfa’ya gönderildi.

Cenazede Canbekli ailesini Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla Önceki Dönem İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AYGAD Kurucu Başkanı Hakan Manici, AYGAD Önceki Dönem Başkanı Ümit Kahyaoğlu, AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı M. Selim Akdoğan ve Yönetimi, Takvim Gazetesi Haber Müdürü ve UYGAD Başkanı Mevlüt Yüksel ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Özgür İstanbul Gazetesi i olarak Değerli Büyüğümüz Mehmet Derviş Canbekli’ ye Allah’tan rahmet başta Ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

YENİŞEHİR AMPUTE FUTBOL SAHASI YENİLENİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN MÜZİK TERAPİSİYLE GELİŞİME DESTEK
BEYKOZ'DA ATATÜRK'Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI NEFES KESTİ
BÖCEK AİLESİ SORUŞTURMASI GENİŞLİYOR:GÖZALTI SAYISI 11'E YÜKSELDİ
BAKAN KURUM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA;''BU GÜNE KADAR 3 MİLYONA YAKIN KONUT BAŞVURUSU YAPILDI''
ŞANLIURFA'DA İNŞAAT ALANINDA GÖÇÜK 2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
‘’KAZANCIM GAZZE İÇİN” KAMPANYASI TANITIM PROGRAMI ÜMRANİYE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PESİAD'DAN GEDİK HOLDİNG'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
ÜMRANİYE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
GENÇ PESİAD'DAN SEVGİ DOLU SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ