VEFA KIRAATHANESİ 65 YAŞ ÜSTÜ MİSAFİRLERİNİ TEKRAR AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

Pandemi sebebiyle faaliyetlerine ara verilen Vefa Kıraathanesi 65 yaş ve üstü ziyaretçilerini yeniden ağırladı. Katılımcılar pandemi önlemlerine dikkat ederek grup terapisi, açık alan aktiviteleri ve el sanatları atölyelerine katıldı.

Pandemi önlemleri kapsamında bir süre ara verilen Vefa Kıraathanesi, kapılarını tekrar açtı. Ziyaretçiler özel servislerle alana getirilerek ikramlarla karşılandı.

Vefa Kıraathanesinin özlenen büyükleri çay eşliğinde kış bahçesinde sohbet etti. Sonrasında eğitmenlerle açık alanda spor aktiviteleri, grup terapisi, el sanatları atölyesi ve daha birçok etkinlik yapıldı. Binden fazla üyesi bulunan Vefa Kıraathanesi, 20’li gruplar halinde pandemi önlemlerine dikkat ederek 65 yaş ve üstü misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAHİS AÇIKLAMASI
ATATÜRK'ÜN POSTERİNE TÜKÜREN KURYE GÖZALTINA ALINDI
MERKEZ BANKASI'NDAN KREDİ KARTI FAİZLERİNE İNDİRİM
CHP KARTAL İLÇE ÖRGÜTÜ DAYANIŞMA RUHUNU KAHVALTIDA GÜÇLENDİRDİ
ÜMRANİYE’DE DAYANIŞMANIN SICAKLIĞI: HER GÜN İKİ ÖĞÜN YEMEK HİZMETİ
“YAYALAR 16. BÖLGE İMAR UYGULAMASI” TESCİL EDİLDİ
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY'IN SAĞLIK DURUMU AĞIRLAŞTI:ENTÜBE EDİLDİ
GAZETECİ ENVER AYSEVER TUTUKLANDI
KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DEMOKRASİ DAVRANIŞI