YAKUP YETER"PENDİK'TE KAPI KAPI GEZİP AK PARTİ SEÇMENİNDEN OY ALACAĞIM"

CHP Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yeter. Basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

CHP Pendik Belediye Başkan aday adayı Yakup Yeter Gülistan Sofrasında basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği toplantıda  kısaca özgeçmişini anlattıktan sonra Pendik'e neden aday adayı olduğunu açıkladı.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=jUpUdaRwy0c

KEMİKLİDERE PROJESİNİ 30 YILDIR NİYE YAPMIYORSUNUZ?

Yakup Yeter; Pendik'te kentsel dönüşüm sorunları başta olmak üzere  30 yıldır çözülemeyen bir çok sorunun olduğunu belirterek Pendik'i yaşanılabilir kent haline getirmek için aday adayı olduğunu söyledi. Yakup Yeter Pendik'in tüm mahallelerindeki sorunları bildiğini sözlerine ekleyerek kendisinin adaylaşması halinde Pendik'i kapı kapı gezerek  gezerek AK Parti seçmeninin kalbine girip oylarını alacağını belirtti.

Yeter; Pendik Belediyesi'nin kitapçıklarında yer alan projelerin bir çoğunun Pendik'e yapılmadığına vurgu yaparak ''5 yılda yapamayacağım projeleri kitapçığa koymayacağını ve halkın karşısına çıkmayacağım'' dedi.

Yakup Yeter toplantıda açıklamalarına devam ederek şöyle konuştu;'' Ben 5 yılda yapamıyacağım projeleri kitapçıklara koymayacağım,sunum yapmayacağım,halkın önüne çıkmayacağım. 30 yıldır çözülmeyen bir tane daha proje var Kemiklidere  bu projeyi niye yapmıyorsunuz?Niye söylemiyorsunuz? Niye yazmıyorusunuz? Ama onun yan tarafındaki kaçak göçek yapıyı imara açarak devasa bir bina yaparak otel inşaatını başlatıyorsunuz ve buna da kimsenin sesi çıkmıyor.Bunu Pendikliler bilmiyor. Ben bunları kapı kapı gezecem Pendiklilere anlatacağım.AK Parti seçmeni nerede ise onların kalbine  girip onları anlatacağım ve oylarını alacağım.Pendik değişim istiyor''dedi.

Yakup Yeter basın mensuplarının Pendik Devlet Hastanesinin yapılmasına ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi'nin teşvik edici desteğinin olmaması üzerine sorulan bir soruya Pendik Devlet Hastanesi'nin yapımının Pendik Belediye Başkanlığı'nın işi olmadığını bu sorunun muhatabının Sağlık Bakanlığı olduğunu söyledi. Yakup Yeter Pendik Belediyesi'nin olmayan projelerinin kitapçıklara konularak halkı kandırmasının döneminin biteceğini söyledi.

CHP KURULTAYI ''DARBEYE KAYYUMA HAYIR SLOGANIYLA TOPLANIYOR
KÖYECEĞİZ BELEDİYESİ'NE OPERASYON:BAŞKAN YARDIMCISI GÖZALTINA ALINDI
PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI
ISPARTA VALİLİĞİ'NDEN DANS GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA BAŞLATTI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SOSYAL KONUT PROJESİ AÇIKLAMASI
BAŞKAN YILDIRIM YENİ HAFTAYA ÖĞRENCİLERLE BAŞLADI
GRAM ALTINDA TARİHİ ZİRVE
İSRAİL GAZZE'YE KARA HAREKATI BAŞLATTI
20. ULUSLARARASI GELENEKSEL EN SANATLARI FESTİVALİ PENDİK'TE KAPILARINI AÇTI