YATAĞA BAĞIMLI HASTALARIMIZA EVDE KUAFÖR HİZMETİ

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi, yatağa bağımlı vatandaşlara yönelik “Evde Kuaför Hizmeti”ne devam ediyor.

Pendik Belediyesi, evden çıkamayacak durumda olan yatağa bağımlı hastalara desteğini sürdürüyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara “Evde Kuaför Hizmeti” veriyor. Uygulamadan memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Pendik Belediyesine böyle bir hizmette bulunduğu için teşekkür ediyor.

Öte yandan Pendik Belediyesi tarafından "Evde Refakat Hizmetiyle" yatağa bağımlı hastalara haftada bir gün evde bakım ve refakat desteği veriliyor. 09.00-17.00 saatleri arasında sunulan hizmetle hastaların günlük ihtiyaçları karşılanırken, hasta yakınlarına da dışarıdaki işlerini yapma ve nefes alma fırsatı sağlanıyor. Yatalak raporu bulunan vatandaşların faydalanabildiği hizmetten Pendik genelinde aylık yaklaşık 60 aile yararlanıyor.

Çağrı merkezi üzerinden başvuru yapılıyor

Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, 444 81 80 numaralı Pendik Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayarak talep oluşturabiliyor. “Evde Kuaför Hizmeti” ayda 1 defa olacak şekilde veriliyor. Uygulama kapsamında yılda ortalama 500 vatandaşımız bu hizmetten faydalanıyor.

TEKSTİLDE 40 YILIN EN AĞIR DARBESİ:377 BİN İŞSİZ 10 BİN KAPANAN ŞİRKET!
MSB YILIN İKİNCİ YARISI İÇİN BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİNİ AÇIKLADI
ÜMRANİYE’DE ÇOCUKLAR ÖĞRENİRKEN ANNELER DE ÜRETTİ
GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY TAHLİYE EDİLDİ
ANKARA'DAKİ TARİHİ NATO ZİRVESİ:50 MİLYON DOLARLIK DEV ANLAŞMA VE BAĞLILIK MESAJI
SREBRENİTSA’NIN ACISI BELGESELLE BİR KEZ DAHA HAFIZALARA KAZINDI
KARTAL'DA VAHŞET! GECEKONDUDA ÖLDÜRÜLEN TEKSTİL İŞÇİSİNİN KATİLİ İŞ ARKADAŞI ÇIKTI
TUZLA'DA YEREL EŞİTLİK İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA ATILDI
CHP'DE KURULTAY ÇIKMAZI:ÖZGÜR ÖZEL CEPHESİNDEN KAYYIM VE PARTİ HAMLESİ
PENDİK'TE 7 YILDA 91 KİLOMETRE YAĞMUR SUYU KANALI KAZANDIRILDI