YATAĞA BAĞIMLI HASTALARIMIZA EVDE KUAFÖR HİZMETİ

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi, yatağa bağımlı vatandaşlara yönelik “Evde Kuaför Hizmeti”ne devam ediyor.

Pendik Belediyesi, evden çıkamayacak durumda olan yatağa bağımlı hastalara desteğini sürdürüyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara “Evde Kuaför Hizmeti” veriyor. Uygulamadan memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Pendik Belediyesine böyle bir hizmette bulunduğu için teşekkür ediyor.

Öte yandan Pendik Belediyesi tarafından "Evde Refakat Hizmetiyle" yatağa bağımlı hastalara haftada bir gün evde bakım ve refakat desteği veriliyor. 09.00-17.00 saatleri arasında sunulan hizmetle hastaların günlük ihtiyaçları karşılanırken, hasta yakınlarına da dışarıdaki işlerini yapma ve nefes alma fırsatı sağlanıyor. Yatalak raporu bulunan vatandaşların faydalanabildiği hizmetten Pendik genelinde aylık yaklaşık 60 aile yararlanıyor.

Çağrı merkezi üzerinden başvuru yapılıyor

Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, 444 81 80 numaralı Pendik Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayarak talep oluşturabiliyor. “Evde Kuaför Hizmeti” ayda 1 defa olacak şekilde veriliyor. Uygulama kapsamında yılda ortalama 500 vatandaşımız bu hizmetten faydalanıyor.

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN 'MUTLAK BUTLAN TEPKİSİ::''HALKIN İRADESİNE SAHİP ÇIKIYORUZ''
GÜRSEL TEKİN TARİH VERDİ: CHP 7 AY SONRA SANDIĞA GİDİYOR
KARTALLI MİNİKLERE BESİN ALERJİSİ FARKINDALIĞI
YATAĞA BAĞIMLI HASTALARIMIZA EVDE KUAFÖR HİZMETİ
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN MUTLAK BUTLAN KARARINA SERT TEPKİ!
ERTUĞRULGAZİ 16 VE 21 PARSELLERE BAYRAM MÜJDESİ!
18.GELENEKSEL SPOR OYUNLARI COŞKULU BİR TÖRENLE SONA ERDİ
CHP KARTAL'DAN ''TAM DESTEK'' MESAJI: MERT POLAT VE 39 İLÇE BAŞKANINDAN ORTAK İRADE!
CHP PENDİK'TEN GENEL MERKEZE VE İL BAŞKANLIĞI'NA ''TAM DESTEK'' MESAJI
MAHKEME KARARIYLA GÖREVE GERİ DÖNEN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK HAMLE