YAZAR MEHMET ALİ BULUT ÜMRANİYELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Fardipli Sinha, Derviş Sinha, Gizemli Sorular ve Ruhun Deşifresi gibi kitaplarıyla tanınan ve geniş kesimler tarafından okunan Yazar Mehmet Ali Bulut, Ümraniyeli sanatseverlerle bir araya gelerek bir seminer verdi.

Ümraniye Belediyesi aralık ayı kültür ve sanat ajandası sanatseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Söyleşilerden konferanslara, seminerlerden tiyatro gösterilerine, panellerden sergilere kadar onlarca program Ümraniyelilerin beğenisine sunuluyor. Her yaştan izleyiciye hitap eden programlar farklı kültür merkezlerinde gerçekleştiriliyor.

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde dikkat çeken bir program düzenlendi. Kitapları çok satanlar listesinde yer alan ve işlediği ilginç konularla geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan Yazar Mehmet Ali Bulut, “Gelecek Yüzyıl Nasıl Yapılanacak?” adlı seminerle Ümraniyeli sanatseverlerle bir araya geldi.

Bulut programda; “Ekonomi, sosyoloji, çevrebilim, beslenme, kültür, sanat ve birçok konuda gelecek yüzyıl ne gibi gelişmelere ve değişimlere gebe? Yakın gelecekte nasıl bir dünyaya gözlerimizi açacağız?” gibi sorulara yanıt verdi. 

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ