YEMEK KARTLARINA İLİŞKİN YENİ AÇIKLAMA

SGK'nin yemek kartlarına ilişkin yayımladığı genelge kafaları karıştırdı. Yemek Kartları Derneği Başkanı Öner Piyade, konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Piyade açıklamasında, son düzenlemenin işverenin elini rahatlattığını kaydederek, kartların restoran, pastane, büfe, market, kafe ve benzeri noktaların kullanımında bir sınırlamanın olmadığını söyledi.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) yemek kartı kullanımında restoran ve market harcamalarını ayıran genelgesi kafaları karıştırdı. SGK’nın genelgesinde işverene işçinin yaptığı restoran harcamalarında tutar sınırlaması olmaksızın prim istisnası uygulanacağı ancak aynı kartların market alışverişlerinde kullanılması durumunda prim istisnası halen günlük olarak belirlenen 158 TL olarak sınırlandırılacağı kaydedildi.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU PENDİK'TE ÇELENK TÖRENİ İLE KUTLANDI
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU KARTAL'DA KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI
ANAHTAR PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN NİYAZİ GÜNERİ'YE ZİYARET
KARTALLI ÇOCUKLAR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI DOYASIYLA KUTLADI
PENDİKSPOR'DAN TFF BAŞKANI'NIN BAHİS İDDİALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ÜMRANİYE’DE CADDE VE SOKAKLAR HER GÜN TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
SAVUNMADA DÖNÜM NOKTASI:MİLLİ TANK ALTAY GÖREVE HAZIR:SERİ ÜRETİM VE TESLİMATLAR BAŞLIYOR
BALIKESİR SINDIRGI'DA 6.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM:CAN KAYBI YOK YARALILAR TABURCU EDİLDİ
KARTAL'DA GELECEĞE NEFES OLACAK TOHUMLAR TOPLANDI