YENİKAPI METROSUNDA YANGIN PANİĞİ!

Bağcılar'da seyir halindeki bir metro treninde aniden fren balatalarından alev ve duman yükselmesi yolcularda paniğe neden oldu. Yaşanan teknik arızanın neden olduğu yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'nda seyir halinde olan bir metro treninde ani bir fren arızası yangına neden oldu. Fren balatalarının aşırı ısınması sonucu başlayan yangın, trenin içinde dumanların yükselmesine yol açtı.

Yolcular Tahliye Edildi 

Tren operatörünün soğukkanlı müdahalesi sayesinde metro, en yakın istasyon olan Üçyüzlü Durağı'na sorunsuz bir şekilde yanaşarak acil durum prosedürünü başlattı. İçerideki yolcular, personel eşliğinde hızla ve paniğe kapılmadan tahliye edildi.

Olay anında, istasyondaki güvenlik görevlileri yangın söndürme tüpleriyle ilk müdahaleyi yaparak alevlerin yayılmasını engelledi.  Ekiplerin çalışmasıyla yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Metro daha sonra Esenler’deki garaj alanına çekildi.

YENİKAPI METROSUNDA YANGIN PANİĞİ!
SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN ALEMDAĞ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI TUNCAY MERİÇ HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYE’DE ANNE ÇOCUK ATÖLYELERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
YAĞMUR SUYU KANALLARI VE MAZGALLARDA YOĞUN TEMİZLİK
İMAMOĞLU'NUN EŞİNİN AVUKATI NUSRET YILMAZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
AK PARTİ'YE GEÇEN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU İLE İLGİLİ YENİ GELİŞME:AKLANDIM DEDİĞİ DOSYA YENİDEN AÇILDI
ÜMRANİYE KUMAŞÇILAR ÇARŞISI: PERAKENDE KUMAŞTAKİ GÜÇLÜ ADRES
KADINLAR ÜRETİYOR KARTALLILAR KAZANIYOR
PENDİK 5. KAHVE FESTİVALİ BAŞLIYOR
4. ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ KARTAL'DA BAŞLIYOR