YENİLENEN ALTYAPI ÇALIŞMALARI PENDİK'İ SELDEN KORUDU

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in göreve geldiği günden bu yana altyapı eksikliklerini hızla tamamlaması Pendik'i 17 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketinden korudu.

Mayıs'ta meydana gelen aşırı yağmur Pendik'te bir çok ana cadde'nin sular altında kalmasına neden olmuş bunun üzerine Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin altyapı çalışmalarına hız verip tıkanan logar kapakları başta olmak üzere sorunlu tüm caddelerin tekrar temizlenmesini sağlamıştı.İstanbul'da meydana gelen yağmur felaketinin ardından bir çok ilçe de sular altında kalırken Pendik'te herhangi bir sel taşkınlığı yaşanmadı. 

Belediye'den Açıklama Geldi

Geçtiğimiz Mayıs ayında normalin üzerinde yoğun yağışlar meydana gelmiş ve hassasiyetle sürdürdüğümüz alt yapı çalışmalarımız doğa karşısında çaresiz kalmıştı. Bundan ders çıkaran ekiplerimiz kent genelinde yeni yağmur suyu kanalları açma ve mazgal temizliği işlerini hızlandırırken, emeklerinin karşılığını bu yağışlarda aldı. Kent genelinde bir kaç ufak tefek aksaklığın haricinde neredeyse sorunsuz bir yağış süreci geçirdik. Kış aylarından önce çalışmaları tamamlamak adına yoğun mesaimize devam ediyoruz.

Haber/Hatice ODABAŞ

ÜMRANİYE'NİN CAMİLERİ RAMAZANA HAZIR
GÖRELE BELEDİYE BAŞKANI HASBİ DEDE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI CEM AYDIN'A AKIN GÜRLEK DAVASINDA HAPİS CEZASI
PENDİK'TE 'YEDİ BÖLGE BİR SAHNE KONSER ŞÖLENİ
KARTAL CEMEVİ VAKFI'NDA GÖREV DEĞİŞİMİ:YENİ BAŞKAN ŞAHİN MERAL OLDU
KARTALLILAR HIZIR ORUCU'NUN İLK GÜNÜNÜ BİRLİK VE PAYLAŞMA DUYGUSUYLA AÇTI
PENDİK RAMAZAN'I IŞIL IŞIL KARŞILIYOR
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN DEPREMZEDELERE MÜJDE:18 YIL SABİT TAKSİT VE %65 DEVLET DSTEĞİ
ERZURUM VALİSİ MUSTAFA ÇİFTÇİ İÇİŞLERİ BAKANI OLDU
KABİNEDE KRİTİK DEĞİŞİM: AKIN GÜRLEK YENİ ADALET BAKANI