YENİLENEN KEMAL TAHİR KÜTÜPHANESİ YAPAY ŞELALESİ İLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in talepleri doğrultusunda yenilenerek tekrar hizmete açılan Kemal Tahir Kütüphanesi görselliği ve mimari yapısıyla göz kamaştırıyor.

Başkan Ahmet Cin'in katkıları sonucu eskiden cafe olan arsanın alınması sonucu yeniden yapılandırılan Kemal Tahir Kütüphanesi iç yapısının mimari özelliği yanı sıra bahçe düzenlemeleri ile de göz doldurdu.

Öğrencilerin keyif alarak kitap okuyacağı alan haline getirilen Kemal Tahir Kütüphanesi'nin giriş alanına yapılan yapay şelale havuzu öğrenciler olduğu kadar minik çocuklarıyla gelen ailelere de görsel şölen sunuyor. 

Başkan Ahmet Cin'in sıfırdan tasarlayarak Pendik'e tekrar kazandırdığı Kütüphane kuş sesleriyle birlikte su seslerinin karıştığı muhteşem dinlenme alanı olarak göze çarpıyor.

Haber/ Hatice ODABAŞ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI