YENİLENEN MOLLA GÜRANİ PARKI HİZMETE GİRDİ

İlçe genelindeki parklarda çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi ekipleri, Kurtköy Mahallesi’ndeki Molla Gürani Parkı’nda yenileme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Oyun grubu ve basketbol sahasının yenilenmesiyle park daha modern bir görünüme kavuştu. Parka, ayrıca mini bir futbol sahası ve antrenman istasyonu da inşa edildi.

Pendik Belediyesi ekipleri yeni park yapımı ve park yenileme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak ekipler Kurtköy Mahallesi’nde yer alan Molla Gürani Parkı’nı yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. Çalışmalar kapsamında parkın oyun grubu ve zemini, basketbol sahası, yürüyüş yolları ve spor aletleri yenilendi. Ekipler ayrıca 5 bin 531 metrekarelik parka mini bir futbol sahasıyla beraber antrenman istasyonu kazandırarak bölge sakinlerinin hizmetine sundu. Ayrıca çalışmalar kapsamında yenilenen piknik masalarının da sayıları artırıldı.

BAYRAM ZORGÜL'DEN KARTAL İÇİN YENİ SPOR YATIRIM MÜJDESİ
PENDİK'TE FOTOĞRAF TUTKUNLARI TARİHİN İZİNİ SÜRDÜ
KARTAL’DA KAR VE FIRTINA RİSKİNE KARŞI AFET PLANI DEVREDE
PENDİK'TE SESSİZ GECE:DİREKLER VE KALECİLER GEÇİT VERMEDİ
AK PARTİ MALTEPE HEYETİNDEN BASIN MENSUPLARINA VEFA ÇIKARMASI
AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NE ÖZEL PROGRAM
YENİ TIBBIN YENİ KABUSU:''SESSİZ PANDEMİ'' CANDİDA AURİUS ALARMI!
PENDİK'TE MANEVİYAT VE TARİH BULUŞUYOR:YENİ MEYDAN CAMİİ RAMAZAN'DA KAPILARINI AÇIYOR
İSTANBUL'DA KAR ALARMI!
EĞİTİM-BİR-SEN İSTANBUL 4. NOLU ŞUBEDEN GÖVDE GÖSTERİSİ:''MÜCADELE MASADA DEĞİL SAHADA KAZANILIR''