YEREL BASIN MENSUPLARINDAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET

Pendik'te görev yapan basın temsilcileri 31 Mart'ta yapılan Yerel Seçimlerde ikinci kez Pendik Belediye Başkanı seçilen Başkan Ahmet Cin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'i makamında ziyaret eden basın mensupları Başkan Ahmet Cin'e yeni görevinde başarı dileklerini ileterek Pendik'te gelecek dönemde yapılacak projeler hakkında bilgi edindiler.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin basın emekçilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Basın mensuplarını makamında ağırlayan Başkan Ahmet Cin 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlere ilişkin kısa bir değerlendirme yaparak halkın verdiği mesajdan gereken dersin alındığını ve bu doğrultuda çalışma yürüteceklerini söyledi. Vatandaşların seçimlerine saygı duyduklarını belirten Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin tercihlerinden dolayı hiç bir vatandaşa kırgın olmadıklarının da altını çizerek gerek yönetimsel gerekse eksik hizmet verilmesinden kaynaklı tüm sorunların tespit edilerek vatandaşlara hizmet vereceklerini ifade etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili soru sorulması üzerine Başkan Ahmet Cin İBB Başkanı ile herhangi bir sorunun olmadığını ancak üsttenci bakış açısından duyulan rahatsızlıklardan kaynaklı geçmiş dönemde bazı istenmeyen konuşmaların yapıldığına vurgu yaparak saygı çerçevesinde gerçekleşecek her türlü diyaloglara açık olduklarını Pendik'in hizmet alması noktasında gerekenin yapılacağını söyledi.Başkan Ahmet Cin; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçimleri kazanması ardından kendisini ziyaret ederek tebrik ettiğini belirtti ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da kendisini yakın zamanda ziyaret edeceğini ifade etti.

Haber/ Hatice ODABAŞ

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU