YEŞİLYURT APARTMAN'INDA HAYATINI KAYBEDENLER MEZARI BAŞINDA ANILDI

Kartal'da 6 Şubat 2019'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nda yaşamını yitirenler, facianın 1. yıl dönümünde dualarla anıldı.

 

İlk olarak Alemdağ ailesinden hayatını kaybeden 9 kişi, Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı’nda bulunan kabirleri başında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in de katıldığı törenle anıldı.

 

Daha sonra, hayatını kaybeden 23 kişi için Tamirhane Merkez Camii'nde mevlit okutuldu. Mevlide Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, hayatını kaybedenlerin yakınları ve çok sayıda Kartallı katıldı.

 

Anma töreninin ardından açıklama yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Geçtiğimiz yıl Orhantepe Mahallemizde çöken binada hayatını kaybeden vatandaşlarımızı kabirleri başında andık. Kendilerine tekrardan Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar dilerim." diye konuştu.

''CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL FOTOĞRAF SERGİSİ'' ZİYARETE AÇILDI
ULUSLARARASI KADIN ŞİİRİ FESTİVALİ FEMİNİSTANBUL 9. KEZ KARTAL’DA!
PENDİK KENT KONSEYİ BAŞKANI SÜLEYMAN YILMAZ'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E TEBRİK ZİYARETİ
CHP PENDİK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HAYRİYE UYANIK PARTİSİNDEN İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ZONGULDAK GELİK'TE MADEN OCAĞINDA GRİZU PATLAMASI:2 ÖLÜ 5 YARALI
CHP PENDİK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ NİLÜFER GÖKÇE PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ
TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MECLİS ÜYESİ BERAT MAKSUT USTA CHP'DEN İSTİFA ETTİ
BAŞKAN AHMET CİN DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ'NDE BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI'NDAN KARTAL'DA DEV YATIRIM
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN BAKAN MURAT KURUM’A ZİYARET