YKS Sınav Belgeleri Erişime Açıldı

15 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından erişime açıldı.Temel Yeterlilik...

15 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından erişime açıldı.

Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere toplam üç oturum halinde uygulanacak olan sınavın giriş belgeleri ÖSYM AİS girişi ile öğrenilebilecek.

ÖSYM'den YKS giriş belgeleri için yapılan açıklama şu şekilde;

15 Haziran 2019 tarihinde uygulanacak olan 2019-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 16 Haziran 2019 tarihinde uygulanacak olan 2019-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2019-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT)adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile saat 09.00'dan itibaren edinebileceklerdir.

19 MAYIS'TA ULAŞIM MARMARAY VE METRO HATLARI ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN DANSI SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 19 MAYIS MESAJI
MALTEPE'NİN CAN DOSTLARI ARAMA KURTARMA KÖPEĞİ OLUYOR
22 BİN ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI SPOR OYUNLARINDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
PENDİK SANAT AKADEMİSİ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
TUZKAM ENGELLİ BİREYLERE İŞ İMKANI SUNUYOR
28 ŞUBAT DAVASI SANIKLARINA AF KARARI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİLER HAFTASI YEMEĞİ
ÜMRANİYELİLER YENİ KAPALI PAZARDAN MEMNUN: AVM’Yİ ARATMIYOR