YURT BULAMAYAN ÖĞRENCİLER VAPURDA EYLEM YAPTI

Yurtların pahalı olması nedeniyle sokaklarda yatan öğrencilerin eylemleri devam ediyor. Barınma sorununa dikkat çekerek yurt bulamadıklarından yakınan öğrenciler Kadıköy Beşiktaş vapurunda eylemlerine devam ettiler.

 

Barınma sorununa dikkat çeken öğrencilerin protestoları sürüyor. Dün 80 kişinin gözaltına alınmasının ardından öğrenciler bugün vapurda eylem yaptı.

İstanbul Kadıköy Moda Sahili’nde darp edilerek gözaltına alınan yurtsuz öğrenciler, vapurda kim olduklarını anlattı.

Öğrenciler açıklamalarında, "Bizlere sokaklardan başka çare bırakmayanlar bilsin ki korku politikalarına karşı ne susarız ne korkarız" dedi.

Öğrenciler şöyle devam etti:

"Terörist değiliz, bağımsız öğrencileriz ve barınamıyoruz. Yurtsuzuz. Cemaat yurtlarının kamulaştırılmasını, ev kiralarına tavan fiyat uygulanmasını istiyoruz. Haklıyız ve alacağız."

"Bizlere sokaklardan başka çare bırakmayanlar bilsin ki korku politikalarına karşı ne susarız ne korkarız..." @yurtsuzlar_ (

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI