YÜZLERCE FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDULAR

Pendik Belediyesi “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında yüzlerce fidanı toprakla buluşturdu. Fidan dikim etkinliğine katılan öğrencilerle birlikte Kurna ve Ahmet Yesevi Mahallelerine toplamda 1.090 çam fidanı dikildi.

2019 yılından bu yana ülke genelinde kutlanan “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” Pendik’te fidan dikim etkinliğiyle kutlanıyor. Pendik Belediyesi çarşamba gününden bu yana Ahmet Yesevi ve Kurna Mahallelerinde yüzlerce fidanı toprakla buluşturdu. Bugün Kurna Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikle birlikte toplamda ilçe genelinde 1.090 çam fidanı ekilmiş oldu.

Önümüzdeki hafta da sürecek

Fidan dikim etkinlikleri önümüzdeki hafta da sürecek. Pendik Belediyesi ekipleri bu hafta olduğu gibi dikim yapılacak alanlara gelecek öğrencilere fidan dikimi ve bakımı konusunda bilgi verecek. Ardından öğrenciler fidanları belediye ekipleri eşliğinde kendileri dikecek.

YENİDEN DEĞERLEME ORANI BELLİ OLDU: VERGİ, HARÇ VE CEZALAR 2026'DA NE KADAR ARTACAK?
10 KİŞİ KALAN PENDİKSPOR DİRENDİ: İSTANBUL DERBİSİNDE GOL SESİ ÇIKMADI!
ATIK MALZEMELER MAGNETLERE DÖNÜŞTÜ
KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YÜZME ŞENLİĞİ
CUMHURİYET’İN 102. YILI ÜMRANİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
KUVA-Yİ MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 65. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ