2. GELENEKSEL BALIK TUTMA YARIŞMASI PENDİK'TE GERÇEKLEŞTİ

Pendik Belediye Başkanlığı bu yıl ikinci kez düzenlenen 2. Geleneksel Balık Tutma Yarışmasına ev sahipliği yaptı.Pendik Marina Sahil Alanında gerçekleşen yarışmada amatör balıkçılar balık tutmak için yarıştı.

Pendik Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Balık Tutma Festivali Pendik Marina Sahil Alanında yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Toplamda 210 amatör balıkçının kıyasıya yarıştığı balık tutma festivalinde yakalanan istavritler tartıya konulup dereceye giren yarışmacılara Bisiklet ve balık tutma malzemelerinden oluşan çeşitli hediyeler takdim edildi. Pendik Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşen festivalde yarışmacılar bir yandan balık tutmanın keyfini yaşarken diğer yandan ise Pendik Belediye Başkanlığı bünyesinde yer alan sanatçılar tarafından verilen konserle  unutulmaz bir gün geçirdiler. 

17:00'da başlayan yarışma gece 21:30'a kadar devam etti.Balık Tutma Festivaline; Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Av. Nuri Tüzek,Pendik Belediyesi Spor Müdürü Cem Koçdemir ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK