3 İLDE FETÖ OPERASYONU; 40 KAYMAKAM GÖREVDEN ALINDI

İçişleri Bakanlığı 3 ilde yapmış olduğu FETÖ operasyonları kapsamında 40 Kaykamam'ın görevden alındığını açıkladı.

FETÖ Operasyonları kapsamında görevden alınan Kaymakamlar arasında; Batman, Sason ve Beşiri Kaymakamları ile Şanlıurfa'nın Akçakalesi'nde görev yapan Kaymakamların olduğu belirtildi.Öte yandan  Erzurum'un Narman, Uzundere ve Hınıs ilçe kaymakamları da FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındı.

Görevden alınan Kaymakamlar ise; Akçakale Kaykamakamı Hamza Özer,Merkez Karaköprü Kaymakamı Ufuk Akıl,Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı,Beşeri Kaymakamı,Sinan Aşçı Narman Uzundere ve Hınıs İlçe Merkez Kaymakamlarının olduğu açıklandı.

Kaymakamların görevden alınmasıyla birlikte 400'e yakın mülki idari amirinin de listede olduğu belirtildi. İçişleri Bakanlığı görevden alınan Kaymakamlarla ilgili net bir rakam açıklamaz iken AK Parti'li Mehmet Metiner gerçekleşen operasyonlarla ilgili sosyal medya üzerinden bilgi paylaşımı yaptı. 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI