''4.PENDİK KAHVE FESTİVALİ'' BAŞLIYOR

Pendik Belediyesinin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Pendik Kahve Festivali" Pendik Sahil Meydanı’nda kahve severlerle buluşuyor.

30 Ağustos Cuma günü Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in katılımlarıyla açılacak ve 3 gün sürecek festivalde katılımcılar workshop, söyleşiler, canlı müzikler, 360 Derece Video Booth, Kahve Hediye Çarkı ve Karikatürist eğlence köşeleriyle hem eğlenceye hem de kahveye doyacak.

Pendik Kahve Festivali, 30-31 Ağustos - 1 Eylül 2024 tarihleri arasında, Pendik Sahil Meydanı’nda kahve severlerle buluşuyor. Festival, en özel kahve çeşitlerini, kahvelere dair birçok içeriği ve kahvenin yanında festivale özel eğlence anlayışını misafirleriyle bir araya getiriyor. Lezzetin ve eğlencenin buluştuğu tadım testleri, workshop, söyleşiler, canlı müzikler, 360 Derece Video Booth, Kahve Hediye Çarkı ve Karikatürist eğlence köşeleri de festivalde yer alacak. Her akşam bir konser olacak.

Festival, 15 Pendikli firma ve İstanbul’un çeşitli ilçelerinden 16 katılımcı, Ankara, İzmir, Kocaeli, Konya, Elazığ ve Pendik’te ikamet eden Brezilyalı baristanın da olduğu 42 katılımcının buluşması ile gerçekleşecek. Ayrıca akşamları düzenlenecek konserlerde Murat Kekilli, Tuğçe Kandemir ve Oğuzhan Koç sahne alacak.

Açılış Tarih ve Saati: 30 Ağustos Cuma 14:00
Yer: Pendik Sahil Meydanı

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İSTANBUL VALİLİĞİ'NİN DÜZENLEDİĞİ MUHTARLAR TOPLANTISINA KATILDI
PENDİK MEMLEKET GÜNLERİ, KADİM KÜLTÜRÜMÜZÜN İZİNDE BAŞLIYOR
KARTAL, AVRUPA’NIN ENERJİ DEVRİMİNDE ÖNCÜ ROL ÜSTLENİYOR!
TOPLU TAŞIMA ARTIK LÜKS OLDU:İBB MECLİSİ'NDE KAPSAMLI ZAM HAZIRLIĞI
ESKİ NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ERDEM VE 14 KİŞİ RÜŞVET SORUŞTURMASINDA TUTUKLANDI
2. RENKLİ DEV KAYDIRAK, PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NE YAPILDI
CEMAL ŞAHAN VEFATININ 7.YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
AK PARTİ PENDİK'TE ''AHDE VEFA BULUŞMASI''
GAZZE'DE ESİR TAKASI BAŞLADI, İLK GRUP REHİNELER KIZILHAÇ'TA
İPEK YOLU SENFONİSİ PENDİK’TE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU