ABB'DEN İDDİALAR KARŞI SUÇ DUYURUSU:''BELGENİZ VARSA YARGI İNCELESİN''

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kendisi ve bürokratları hakkında sosyal medyada yayılan "sistematik dezenformasyon ve şantaj" iddiaları üzerine harekete geçti.


ABB, yaptığı açıklamada bu paylaşımların kurum işleyişini hedef aldığını ve bazı kişilerin şantaj girişiminde bulunduğunu belirterek suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Belediye, iddia sahiplerine meydan okuyarak, "Eğer gerçekten iddia ettikleri gibi ellerinde bilgi, belge, kanıt varsa; bunların yargı mercileri tarafından incelenmesini bizzat biz talep ediyoruz" dedi. Özellikle ANFA Ankara Altınpark Ltd. Şti. ile ilgili iddiaların soruşturulması talep edildi.

ABB, elinde bilgi veya belge olanların Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 2025/246444 hz. dosyasına bildirmesini, aksi takdirde yasal işlem başlatılacağını duyurdu. Açıklamada, bu sistematik saldırıların çalışanların motivasyonunu düşürdüğü ve kamu hizmetlerini sekteye uğrattığı vurgulandı.

CHP PENDİK KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI'NDAN 5 ARALIK ÇIKIŞI:TÜRKİYE EŞİTLİKTE AVRUPA'NIN SONUNCUSU''
ÇİZGİ ROMAN OKULU SERGİSİ AÇILDI
PESİAD'DAN İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖR VEKİLİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ İLE DAHA YEŞİL, DAHA YAŞANABİLİR BİR ÜMRANİYE
ÇANAKKALE SAVAŞLARI MÜZESİ KARTAL'DA
PENCR TERAS HİZMETE GİRİYOR
FUTBOLDA BAHİS VE ŞİKE OPERASYONLARI! ÇAKAR YANDAŞ VE BALTACI DAHİL 46 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
AREX SİGORTA ŞİRKETİNE KAYYUM ATANDI
HEKİMBAŞI MAHALLESİ’NDE DÖNÜŞÜM HIZLANDI: PROJE %95 TAMAMLANDI
PARSELLER MAHALLESİ FİRUZ SOKAK’TA ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI