AK PARTİ'DEN TBMM'YE VERGİ BORÇLARINA YENİDEN YAPILANDIRMA TEKLİFİ

AK Parti Koranavirüs salgınıyla birlikte vergilerini ödeyemeyen yurttaşlarla ilgili tekrar borç yapılandırması için TBMM'ye 15 maddelik kanun teklifi verdi.

Salgın nedeniyle zor günler geçiren esnaflara yönelik yapılacak olan vergi yapılanması TBMM'ye sunulurken kabul edilmesi halinde vergi borçlarını düzenli ödeyenlerin bu kapsama alınacağı ifade edildi. 

AK Parti tarafından hazırlanan 15 maddelik yeni torba teklifinde vergi ve prim borçlarına yeniden yapılandırma geliyor. Yapılacak olan düzenleme ile esnafa sicil affı getirilirken kredi borçlarını zamanında ödemeyen ve olumsuz kayıtların kapsam dışında tutulacağı belirtildi. 

ZAMANINDA ÖDENMEYEN OLUMSUZ KAYITLAR DİKKATE ALINMAYACAK

Teklife göre vergi borçlarının yeniden yapılandırılması planlanıyor. Bazı kamu kurumu niteliğindeki meslek odalarına olan borçlar yeniden düzenlenecek. Düzenleme ile esnafa sicil affı gelirken, kredi borçlarını zamanında ödemeyen olumsuz kayıtlar dikkate alınmayacak.

PENDİK BELEDİYESİ'NİN AÇIK HAVA ÇOCUK ETKİNLİKLERİN 15 BİN ÇOCUK KATILDI
ANKARA'DAKİ BALTALI SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME! BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
SAHTE DİPLAMA SKANDALINA ADI KARIŞAN İSİMLER ORTAYA ÇIKTI
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ