AKADEMİ SANAT ÖĞRENCİLERİNDEN MERCAN YAZ AKŞAMLARINDA AÇIK HAVA KONSERİ

Tuzla Belediyesi tarafından Mercan Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Mercan Yaz Akşamları Açık Hava Konseri"nde Akademi Sanat öğrencileri sahne aldı.

Yaz akşamına renk katan konserde öğrenciler, seslendirdikleri eserlerle katılımcılara müzik dolu anlar yaşattı. Açık havada gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar, farklı müzik türlerinden oluşan repertuvara eşlik ederek yaz akşamının atmosferini birlikte paylaştı.

"YAZ AKŞAMINA YAKIŞAN BİR ORGANİZASYONDU"

Konseri izlemeye gelen vatandaşlardan Ayşe Kılıç, "Yaz akşamında böyle bir etkinlikte bulunmak çok keyifliydi. Gençlerin performansını beğendik, ailece güzel vakit geçirdik" dedi. Mehmet Aş ise, "Açık havada müzik dinlemek çok güzel bir deneyim oldu.

Bu tür kültür ve sanat etkinliklerinin devam etmesini isteriz" ifadelerini kullandı. Üniversite öğrencisi Elif Kaya da "Akademi Sanat öğrencilerinin sahne performansı oldukça başarılıydı. Yaz akşamına yakışan, keyifli bir organizasyondu” diye konuştu.

CHP'YE VEDA EDEN ÖZGÜR ÖZEL YENİ PARTİNİN KURULUŞUNU İLAN ETTİ
AKADEMİ SANAT ÖĞRENCİLERİNDEN MERCAN YAZ AKŞAMLARINDA AÇIK HAVA KONSERİ
AHBAP SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME:OĞUZHAN UĞUR DAHİL 9 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
GÜLİSTAN DOKU SORUŞTURMASINDA FLAŞ GELİŞME:ESKİ VALİNİN EŞİ VE BİLİŞİM ŞİRKETİ DAHİL 15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
PENDİK'TE YIPRANAN HALI SAHALARI YENİLENİYOR
KARTAL'DA YAZ SPOR OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ
ANADOLU MİLLET BAHÇESİ ÜMRANİYE’DE YENİ BİR BULUŞMA NOKTASI OLDU
KARTAL'DA LGS ADAYLARINA ÜCRETSİZ TERCİH DESTEĞİ
İSTANBUL MERKEZLİ DEV OPERASYON:FUTBOL YÖNETİCİLERİNE YASA DIŞI BAHİS SORUŞTURMASI
İZMİT BELEDİYESİ'NE YOLSUZLUK OPERASYONU:FATMA KAPLAN HÜRRİYET VE 30 KİŞİYE GÖZALTI