ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI

Tuzla Belediyesi, Anneler Günü’ne özel Derya Baykal ile söyleşi düzenledi. Ünlü televizyon sunucusu ve tasarımcı Derya Baykal’ın, annelere yönelik deneyimlerini ve önerilerini paylaştığı söyleşi, katılımcılar arasında büyük ilgi gördü.

 

Şelale Eğitim Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, eşi Ayşegül Kılınç Bingöl ve anneleri de katıldı. Programı seyretmeye gelen anneler, Derya Baykal ile samimi bir sohbet ortamında buluşarak onun deneyimlerinden ve yaşam felsefesinden ilham aldı. Baykal, annelere özel tavsiyelerde bulunurken, etkinliğin atmosferine renk kattı. Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl de Derya Baykal ve tüm katılımcılara teşekkür ederek hepsinin Anneler Günü’nü kutladı.

“ÇALIŞAN ANNELERİMİZİ BİRAZ DAHA RAHATLATTIĞIMIZ BİR SÜRECİ GETİRECEĞİZ”

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, “Tuzla'da annelerimizin sosyalleşebileceği, çalışabileceği, mutlu olabileceği yeni alanları belediyenin inşa ettiği bir sisteme kavuşturuyor olmayı diliyorum. Bu beş yılda bunları yapacağım. Beşinci yılın sonunda sizler de göreceksiniz; annelerimiz bugünden daha mutlu olabileceği sosyalleşme alanlarına erişecek. En büyük hedeflerimizden birisi de kreşler; 17 mahallemize 17 ayrı kreş açarak çalışan annelerimizi biraz daha rahatlattığımız bir süreci getireceğiz. İyi ki varsınız, fedakarlığınızı biliyorum. Her çocuk annesinin fedakarlığını hisseder ve her çocuğun dünyası da aslında annesi kadar. Dolayısıyla hepinize yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılan annelerden Derya Özgün, Derya Baykal'ı sosyal medyadan takip ettiğini ve bu etkinliğin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Anneler Günü coşkusunun yaşandığı etkinlik, katılımcılar arasında büyük beğeni topladı. Tuzla Belediyesi, annelere yönelik düzenlediği etkinliklerle toplumda özel günleri unutulmaz kılmaya devam ediyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI