AVUKAT REZAN EPÖZDEMİR GÖZALTINA ALINDI

Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasının avukatı Rezan Epözdemir, rüşvet vermek, siyasi-askeri casusluk ve FETÖ’ye yardım iddiasıyla saat 05.45'te evinde gözaltına alındı.

 

Münevver Karabulut, Pınar Gültekin ve son olarak Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davalarında mağdur ailelerin avukatlığını  üstlenen avukat Rezan Epözdemir İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile evinde gözaltına alındı. Rezan Epözdemir, rüşvet, vermek, siyasi-askeri casusluk ve FETÖ’ye yardım iddiasıyla gözaltına alınırken, ev ve iş yerinde bulunan dijital materyallere el konuldu. Epözdemir'in sabah saatlerinde Londra'ya gitmeyi planladığı öğrenildi.

İş Yerinde Arama

Epözdemir'e ait Levent'te bulunan hukuk bürosunda da arama yapıldı. Hukuk bürosunun önünde çok sayıda polis aracının bulunması dikkat çekti. İçeride arama yapan Mali Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri saat 09.15 sıralarında hukuk bürosundan ayrıldı.

DARP EDİLEREK ÖLDÜRÜLEN GAZETECİ HAKAN TOSUN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
ADD KARTAL ŞUBESİNDEN MİLLİ DAYANIŞMA KARDEŞLİK VE DEMOKRASİ KONFERANSI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KREŞ ÖĞRENCİLERİNE UYGULAMALI AFET EĞİTİMİ
NARİN GÜRAN CİNAYET DAVASINDA FLAŞ GELİŞME:SANIK AVUKATI ''VİCDANİ NEDENLERLE ÇEKİLDİ''
AŞAĞI DUDULLU MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
GAZETECİ HAKAN TOSUN CİNAYETİNDE GELİŞME:KAMERA KAYITLARINI VEREN ESNAF GÖZALTINA ALINDI
MİNİK ELLER GAZZE İÇİN BOYADI: ÜMRANİYE’DE ANLAMLI ETKİNLİK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK
KARTAL'DA ROBOTİK OROMASYON ÇÖZÜMLERİ ZİRVESİ BAŞLADI
AK PARTİ'DEN MUHTARLAR GÜNÜ'NE ÖZEL BULUŞMA:''MUHTARLARIMIZ MAHALLE KAHRAMANLARIDIR''