BAKAN MURAT KURUM PENDİKSPOR'U ZİYARET ETTİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TFF 1. Lig takımlarından Pendikspor’u ziyaret etti.

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Kurum, Pendikspor Çınardere Tesisleri’ni ziyaret ederek, oyuncular, teknik heyet ve yöneticilerle bir araya geldi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in de Bakan Kurum’a eşlik ettiği ziyarette, Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, kulübün son durumuna ilişkin bilgileri paylaştı. Pendikspor’a Süper Lig yolunda başarı dileyen Kurum, yeni stadı, en doğru yere belediye ile birlikte yapacaklarını kaydetti.

Oyuncularla fotoğraf çektiren Kurum, daha sonra teknik direktör Özköylü’nün talebi üzerine takım kaptanı Burak Öğür’ün koruduğu kaleye penaltı atışı gerçekleştirdi.

BDDK'DAN KREDİ LİMİTLERİNE NEŞTER: KİMLER ETKİLENECEK?
KARTAL’DA KADINLAR YEREL YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ
ANAHTAR PARTİ'DEN KADIN GÜCÜ:PENDİK'TE EĞİTİM VE KATILIM SEFERBERLİĞİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ÇİFTE ALTIN
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN’İ KABUL ETTİ
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR