Hafta içi her gün hizmet veren lokanta, gençlerin bütçelerine katkı sağlarken onlara bir araya gelebilecekleri sıcak bir ortam sunuyor.

Ümraniye Belediyesi binasında bulunan Öğrenci Lokantası’nda, hafta içi 18.00–20.00 saatleri arasında akşam yemeği servisi yapılıyor. Hijyen ve kalite standartlarına uygun şekilde hazırlanan yemekler, öğrencilerin düzenli ve dengeli beslenmesine destek oluyor.
Ümraniye sınırları içinde, öğrenci yurtları dışında ikamet eden üniversite öğrencilerinin yararlanabildiği lokanta, yemek saatlerinde gençlerin sohbet ettiği ve aynı sofrayı paylaştığı bir buluşma noktası hâline geliyor.

Başvurular Belediyenin İnternet Sitesinden
Hizmetten yararlanmak isteyen öğrenciler, başvurularını www.umraniye.bel.tr adresinden yapabiliyor. Başvurusu onaylanan öğrenciler, kendilerine bildirilen tarihten itibaren Öğrenci Lokantası’ndan faydalanabiliyor.
Başkan Yıldırım: “Gençlerimiz bizim geleceğimiz”
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Ümraniye Belediyesi olarak onların yalnız olmadığını hissettirmek istiyoruz. Eğitim hayatları boyunca yaşadıkları şehirde kendilerini güvende hissetmeleri için çalışıyoruz. Bu lokanta sadece bir yemek hizmeti değil; aynı zamanda bir dayanışma örneğidir,” dedi.





























Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.