BAŞKAN AHMET CİN KAVAKPINAR MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin yerel seçim çalışmalarını Pendik'in 36 Mahallesi'nde eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Başkan Ahmet Cin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Ahmet Cin çalışmalar kapsamında Kavakpınar Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı.

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin; Pendik'te Cumhur İttifakı ile birlikte yeni bir zafere daha imza atmak için çaba sarf edeceklerini söyledi. Başkan Ahmet Cin İstanbul'un 39 İlçesi'nde en çok yatırım yapan belediye olduklarını ifade ederek daha iyi yatırımların devamlılığı için İBB ve Pendik'te seçimleri yüksek oy oranıyla kazanarak Pendik'e hizmet edeceklerini söyledi.

ÜMRANİYE’DE GELENEKSEL BOĞAZ MEZUNİYETİ BU YIL DA BİNLERCE ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI
İŞ’TE PENDİK BULUŞMALARI’NIN 27.Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK'TE DÜNYA KUPASI COŞKUSU SAHİL MEYDANI'NDA KURULACAK DEV EKRANLA YAŞANACAK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN HALK SAĞLIĞI İÇİN UÇUN VE LARVAYA KARŞI ETKİN MÜCADELE
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI BORA BALCIOĞLU VE 9 KİŞİ TUTUKLANDI
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NE İSKAN OPERASYONU: 27 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YAĞMUR SUYU KANALI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’TAN PENDİK BELEDİYESİNE ZİYARET
KIZILCIK ŞRBETİ'NİN GENÇ OYUNCUSU ECE İRTEM KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
TUZLA'DA DEV ORGANİZASYON İÇİN HAZIRLIKLAR AŞLADI:DRAGON BOT HEYECANI GERİ DÖNÜYOR