BAŞKAN AHMET CİN'DEN İMAR MÜJDESİ; HARMANDERE MAHALLESİ İMAR PLANLARI ONAYLANDI

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in gayretleri sonucu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Harmandere Mahallesi İmar Planlarını onayladı.

 İmar planının onaylanmasının ardından Başkan Cin: “Gayretli çalışmalarımız netice verdi. Tüm bölge halkına hayırlı olsun.” dedi.


Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in yoğun uğraşları sonrası Harmandere Mahallesi İmar Planları onaylandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Pendik Belediyesinin daha önce Rezerv Yapı Alanı olarak belirlenen 1.722.850 m2 büyüklüğündeki bölge için hazırladığı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına onay verdi. 
“Gayretli çalışmalarımız netice verdi”
Belediye Başkanı Ahmet Cin, konu ile ilgili “Gayretli çalışmalarımız netice verdi. Harmandere için beklediğimiz gelişme gerçekleşti. Tüm bölge halkına hayırlı olsun.” dedi. 
15 ayrı kurumla görüşüldü ve sonuç alındı
Pendik Belediyesinin hazırladığı imar planlarına ilişkin bakanlık aracılığıyla 15 farklı kurum ve kuruluştan görüşler alındı. Görüşlerde belirtilen hususlar doğrultusunda imar planları nihai hale getirildi. Onaylanan imar planları 12.08.2024 ile 10.09.2024 tarihleri arasında askıda kalacak.

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK