BAŞKAN AHMET CİN'DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM İRTİBAT OFİSİNE ZİYARET

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Orta ve Dumlupınar mahallesi'nde kentsel dönüşüm irtibat ofisini ziyaret ederek hazırlık çalışmalarını inceledi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Orta ve Dumlupınar mahallesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kurulan kentsel dönüşüm ofisini ziyaret edip çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

Pendik Belediye Başkanlığı geçtiğimiz günlerde Dumlupınar orta mahallede yer alan riskli alan çalışmasının 1 etabını askıya çıkardığını açıkladı. 

Hak sahiplerinin  10278-10280 Adalar için 27.07.2020-07.08.2020 tarihleri arasında,

10276-10279 Adalar için 10.08.2020- 21.08.2020 tarihleri arasında,10277 Ada ve hissesi alan dışında olanlar için 24.08.2020- 04.09.2020 tarihleri arasında irtibat ofisinde yüz yüze görüşme yapılacağı belirtilmişti.

aşağıda belirtilen tarih aralıklarında  irtibat ofislere giderek yüz yüze görüşme gerçekleştirebilecekleri belirtilmişti. 

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''