BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Anneler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gökhan Yüksel kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli annelerimiz,

Sevgimizi, saygımızı, minnetimizi tek bir günle sınırlamadan; ancak o bir günde de bu özel duyguları sizlere tekrar tekrar ifade edebilmenin verdiği mutlulukla Anneler Günü’nüzü kutluyorum.

İçinde bulunduğumuz küresel salgın ile birlikte hemen hemen her alanda hayatla olan iletişimimiz değişti, değişiyor. Bu anlamda siz kıymetli annelerimizin de fazladan bir yükü sırtladığının, karşılığını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz emeklerinizin olduğunu görüyor ve tüm bunlar için sizlere teşekkür etmek istiyorum.

Ancak belirtmek isterim ki pandemi sona erdiğinde, sizlerin ve tüm Kartal ailesinin daha canlı, modern ve yeşili ile nefes alan bir ilçede yaşayabilmesi için bu zorlayıcı süreci durmaksızın çalışarak, üreterek ve planlayarak etkin bir şekilde yürütüyoruz.

Tüm annelerimizin yüzünün güldüğü yarınlarda buluşmak amacıyla Kartal Belediyesi olarak bizler çalışmaya, üretmeye devam ederken, verdiğiniz büyük emekler için sizlere bir kez daha teşekkür ediyor ve Anneler Günü’nüzü kutluyorum.

 

Kartal Belediye Başkanı

GÖKHAN YÜKSEL

''İŞİMİZ AŞK'' TİYATRO OYUNU KARTALLI SANATSEVERLERLE BULUŞTU
HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
TÜRKİYE BUZ KESİYOR! BATI KARADENİZ'E KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI
ADD PENDİK ŞUBESİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA ÜYELERİYLE BULUŞTU
PENDİKSPOR KENDİ EVİNDE PUANI KURTARDI:
MANİSA ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY HAYATINI KAYBETTİ
ÜMRANİYE’DE GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: BİR BAŞKA BURGER AÇILDI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BAHİS AÇIKLAMASI
ATATÜRK'ÜN POSTERİNE TÜKÜREN KURYE GÖZALTINA ALINDI
MERKEZ BANKASI'NDAN KREDİ KARTI FAİZLERİNE İNDİRİM