BAŞKAN YAZICI'DAN MUHTAÇ HASTALARA HASTA YATAĞI HİZMETİ

Tuzla’da Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından yatalak ve bakıma muhtaç hastalara hasta yatağı desteği veriliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında teslim edilen hasta yatağının bakımları da yapılıyor.

Tuzla’da ulaşılamayan ve konuşulamayan hiçbir vatandaş kalmaması için çalışmalar yapan Tuzla Belediyesi, yatalak ve bakıma muhtaç hastaları da unutmuyor. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, hastaların hasta yataklarını evlerine kadar giderek montajını yapıyor.

Ayrıca bakımlarını da yapıyor. Yatalak ve bakıma muhtaç hastalar Tuzla Belediyesi Beyaz Masa’yı arayarak kayıtlarını oluşturuyorlar. Kayıt oluşmasının ardından ekipler, hastanın evine giderek Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere dikkat ederek teslimatı yapıyor. Teslimat sırasında hasta yatağının nasıl kullanılacağı da tarih ediliyor.

“BAŞVURUDAN BİR İKİ GÜN SONRA İLETİYORUZ”

Gönül Elleri Çarşısı Büro Sorumlusu Özge Coşkun “İhtiyaç sahibi hasta yakınımız, hastasının sağlık raporu ile Tuzla Belediyesi Beyaz Masa’ya başvuru yapıyorlar. Daha sonra gerekli değerlendirmeler sonucunda sevkiyat ekipleri tarafından yardımları adreslere ulaştırılıyor. Arkadaşlarımız maske ve eldivenleri ile ihtiyaç sahibi ailelerimize teslimat yapıyorlar. Başvuru sonrasında bir iki gün içerisinde hasta yatağını teslim ediyoruz” dedi.

KARTAL BELEDİYESİ BALIKÇILAR ÇARŞISI YANGININ ARDINDAN ESNAFA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ
HOBİ VE MESLEK KURSLARINA YOĞUN İLGİ
CHP TARAFINDAN DİSİPLİNE SEVK EDİLEN GÜRSEL TEKİN GÖREVE BAŞLADIĞINI DUYURDU
İNTERNETTE SUÇ PAZARLIĞI: ÇOCUKLAR SUÇA ALET EDİLİYOR
BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN KÖSELER TAHLİYE EDİLDİ
ALTINOLUK’TA MİGROS DEPOSUNDA YANGIN PANİĞİ
CHP'NİN ATAŞEHİR İLÇE KONGRESİ İPTAL EDİLDİ
GİRİŞİMCİLİK ATÖLYESİNDE ÇEVRE BİLİNCİ VE YENİLİKÇİ FİKİRLER BİR ARADA
KAYNARCA METİN SEÇKİN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ