BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında, aralarında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de bulunduğu 42 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında toplam 44 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, tutuklanmasının ardından İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında olduğu şüpheliler hakkında yürütülen soruşturmayı sürdürüyor.

Yapılan çalışmalarda, şüpheli Murat Ongun ve firari Emrah Bağdatlı ile irtibatlı olarak Medya A.Ş, Kültür A.Ş ve İBB bünyesinde birçok dolandırıcılık eylemine karıştığı öne sürülen, aralarında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in de bulunduğu 35 şüpheli tespit edildi. Ongun kontrolünde faaliyet gösterdiği ve Bağdatlı ile bağlantıları belirlendiği iddia edilen 9 şüphelinin daha eklenmesiyle, toplamda 44 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

ATLAS ÇAĞLAYAN'IN AİLESİNE YÖNELİK TEHDİT MESAJLARINA SAVCILIKTAN SORUŞTURMA
PENDİK BELEDİYESİ, SPOR KÜLTÜRÜNÜ SAHAYA TAŞIYOR
YARIYIL TATİLİ KARTALLI ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİĞE DÖNÜŞÜYOR
BAŞKAN AHMET CİN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
29 EKİM KADINLARI DERNEĞİ'NDEN PESKDER'E ZİYARET
PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ FARU GÜNAY'IN ACI GÜNÜ: KIZI BENGİSU MAVERA GÜNAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL'DA KARNE HEYECANI COŞKUSU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN MİRAÇ KANDİLİ DOLAYISIYLA VATANDAŞLARA LOKMA İKRAMI
BAŞKAN AHMET CİN, ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU
YILIN İLK “İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI” GERÇEKLEŞTİ