BİLİM KURULU ÜYESİ'NDEN KORKUTAN UYARI: VAKA SAYILARINDA ARTIŞ VAR

Bilim Kurulu Üyesi Alpay Azap içişleri Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bilim Kurulu Üyesi Alpay Azap alınan kararın vaka sayılarının artışıyla ilgili olduğunu belirterek bazı illerde azalmanın görülmediğini söyledi. Hafta sonu alınan sokağa çıkma yasağı ile ilgili görüşlerini paylaşan Azap; "İllerdeki pandemi kurulları vaka sayılarının arttığını bildirdi.Gaziantep, Diyarbakır, Karadeniz Bölgesi'nden birkaç şehir de var" dedi. 

Alpay Azap salgının merkezi olan İstanbul'un kontrol altına alındığını belirterek Ankara'da azalmanın görülmediğini Gaziantep,Diyarbakır ve Karadeniz Bölgesi'nde bir kaç şehirde vaka sayılarında artışın devam ettiğini söyledi. Azap İstanbul'un kontrol altına alınması sonrası Türkiye'nin geri kalanının görülmeye başlandığını ifade ederek bazı illerde vaka artışlarının takip edilmesi gerektiğini belirtti.

 

İSTANBUL'DA YENİ KAR YAĞIŞI UYARISI
İNFAZDA YARI YARIYA DÖNEMİ:50 BİN KİŞİYE TAHLİYE GÖRÜNDÜ
KARTAL'IN 2025 KARNESİ:KARTAL'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK YATIRIMLAR
PESİAD VE TUZLA FEN KOLEJİ'NDEN HATAYLI ÖĞRENCİLERE ''KIŞ GÜNEŞİ'' SICAKLIĞI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 2026 YILI KUTLAMA MESAJI
2026 YILI VERGİ VE HARÇ TARİFESİ NETLEŞTİ:IMEI KAYIT ÜCRETİ 54 BİN TL'Yİ AŞTI
KARTAL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI YENİ YILI BİRLİKTE KARŞILADI
KARTAL’DA MUHTARLIKLARA YENİ YIL ZİYARETİ
21 İLDE EŞ ZAMANLI DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ OPERASYONU:350 ŞÜPHELİ YAKALANDI
PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI EŞREF ERYILMAZ'A ZİYARET